Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pěkný den všem, využiji tohoto vlákna. Snad to nikomu nebude vadit. S přítelkyní letos jedeme poprv…
šmejký 12.05.2014 16:40
šmejký
Nekupuj Mio a když už jejich navigační SW nějakej NAVMAN jest sice jednoduchý ale pokud hodláš jet d…
kamzl 12.05.2014 19:30
kamzl
Dobrý den. Mám MIO MOOV 330u a i když už dávno nemá aktualizaci, jezdím s ní po ČR stále bez problém…
Hrubec 12.01.2021 13:31
Hrubec
Hlavne po 6tich rokoch už asi ma vyriešené... A aj tie navi už za skoro 7 rokov sú niekde inde.... poslední
truhlik 12.01.2021 22:12
truhlik

Pěkný den všem,
využiji tohoto vlákna. Snad to nikomu nebude vadit.

S přítelkyní letos jedeme poprvé do Chorvatska můžete mi doporučit nějakou navigaci kolem 2000Kč? Nutnost je český jazyk, navádění do jízdních pruhů a aktuálnost map a samozřejmě aby byla schopna mě odnavigovat do Chorvatska :-).

Co třeba toto: http://gps-navigace.heureka.cz/garmin-nuvi-50-ee-l ifetime/
Nebo toto: http://gps-navigace.heureka.cz/tomtom-xxl-iq-route s-regional/

Názory?

Když jezdím po ČR používám navigaci na mobilu, které nevěřím. Vyzkoušel jsem mnoho verzí a často se stávalo, že jsem se musel řídit instinktem. Buďto zamrzla nebo se úplně vypnula, špatně naváděla apod... Těmto problémům bych se rád vyhl a proto sháním nějakou autonavigaci - opravdu nechci někde v půlce Rakouska vytahovat papírovou mapu...

Popřípadě kdyby někdo z vás nebo nějaký váš známý vlastnil nějakou dobrou navigaci, kterou by byl ochoten "pronajmout" na cca. 14dní od půlky srpna bylo by to super.

Nekupuj Mio a když už jejich navigační SW nějakej NAVMAN jest sice jednoduchý ale pokud hodláš jet do ciziny a chceš se spoléhat na navigaci doporučím ti koupit do těch 2000,- Mio M610 a za pomocí internetu, odkaz výše přeinstaluj dle návodu navigační SW na IGO(např. verze 8)

Je to spolehlivý navi program, který podporuje spousty doplňkových funkcí, které by se ti mohli na cestě hodit a různé mapy a jejich detailnější nastavení.

S jinými navigacemi nevím ale moc bych neprohádal že tam je taky ten NAVMAN, který umí jen z bodu A do bodu B.

Samozřejmě ti tím spadne záruka.

Já mám Mio M410, v tom výše zmíněnou navi SW, jen teda mapy CZ kvůli místu, ale jinak čísla popisný,významná místa, radary apod...proto ti píšu m610, která má slot na SD, na tu si můžeš uložit vše co potřebuješ a neomezovat se jako já.

Dobrý den. Mám MIO MOOV 330u a i když už dávno nemá aktualizaci, jezdím s ní po ČR stále bez problémů. Občas jedu "přes pole", ale opět se dobře napojím. Navádění hlasem je výborné (žádné zbytečné žvanění, jak jsem slyšel při okukování navigací v obchodě, když jsem se poptával po novější). Garmin jsem zkusil a hned vrátil, Garmin už nikdy! Chtělo by to půjčit si v obchodě navigaci za nějaký rozumný poplatek a vyzkoušet ji v praxi. Zatím mě to nikde neumožnili a na jakákoliv "doporučení" nereaguji. To znám, ta "doporučení". Zůstanu tedy u neaktualizované MIO. Zatím, dokud .........

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru