Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké koupit nejlevnější osobní auto?

Laguny boli ok v I.generacii, cize po rok 2000, druha generacia bola dost kazova, par rokov je tu uz tretia generacia a ta je zatial relativne dobre na tom. Ja sam som lial do Laguny len olej a naftu a 70k najazdil bez nutnosti nejakeho servisneho zasahu. A to uz mam na nej cez 250k najazdenych. Samozrejme sa mi pred rokom rozpadla nejaka kladka, pred par mesiacmi nutnost vymenit pomocne palivove cerpadlo, ale zase co by clovek chcel po 250k kilometroch od diesla?
To, ze II.genraciu dodrbali priznali aj v Renaulte priamo v TV, ked som raz pozeral nejaky motomagazin, takze to nie je je ziadne public rumor.
Nicmenej neda sa pausalizovat, to je podobne ako Intel je dobry a AMD sa kazia, takze ano su konkretne typy, co sa kazia viac ako ine, ale zase treba rozlisovat, rok vyroby, kde to bolo vyrobene a aj stastie na konkretny kus.
Vseobecne by som si kupoval auto vyrobene na zapad od nas (alebo u nas) a radsej ku konciu obdobia danej generacie, pretoze vyrobca casto priebezne odstranuje zavady a na konci obdobia uz vyrobene kusy nemaju povodne muchy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny