Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Váš názor na olejové kamna.

Zdravím, videozáznam hulícího se dýmu (předložený třeba při příjezdu MP) a petice sousedů podaná na obecním úřadě, spolu s oznámením na odbor životního prostředí jsou docela silný argument k likvidační pokutě (ovšem pokud daný člověk není nějak nedotknutelný, ale i to se dá vyřešit).

P.S.: Jinak někdy se situace opravdu bídná, kotel stojí za hovxx, materiál na topení také a ještě ani obsluha kotle neumí topit. Zatopím prakticky v čemkoliv a čímkoliv (v nouzi-nepoužívám-mám rád přírodu, jen vím že to taky hoří), ale hlavně jsem se naučil ctít pojem co nejdokonalejšího spalování v poměru k vývinu tepla. Ono potom vidět, že někdo má sice kvalitní kotel ale díky jeho nevhodnosti (vysoký výkon) či obsluze to dehtuje, tak to je opravdu bída. Mnohdy chybí základní regulační prvky v komínové cestě-klapka.

Až jednou tito topiči poznají co je to raketový komín, tak se budou divit. Opravdu, až budete mít někdo pocit, že se z kotelny se ozývá hukot jako při startu Gripenu či rakotoplánu, tak je to komín.:-D]:)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny