Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ozubená kolečka a ložiska

Mám několik nápadů, co bych chtěl zkusit postavit, ale potřeboval bych tam nějaká ozubená kolečka a ložiska a nevím, kde je sehnat za rozumnou cenu (nejlépe v Praze, nebo na internetu). Jde o jednotlivé kusy s nízkým zatížením a bez speciálních nároků na přesnost (například převod 1:50 do pomala, ale cokoliv v rozmezí 1:40 .. 1:60 plně vyhovuje a výstupní síla posouvat po stole tak 0.5 kg asi 0.5m tam a zpět za sekundu )

Zatím narážím jen na různé speciality, buď hodně drahé, nebo v příšerných množstvích. Nepotřebuju nic zvláštního, na míru vyráběného atd, hledám ekvivalent obyčejných metrických šroubů, co se vyrábějí po milionech v několika velikostech a prodávají za symbolickou cenu. Zná někdo takovéto prodejny?

Předem děkuju za každou stopu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
co třeba tady http://shop.retezyolomouc.cz/ozubena-kola-s-primym -ozubenim - nenašlo by se tam něco?
filuna 25.04.2014 11:05
filuna
+10 bludistaku za tenhle odkaz, neco takovyho jsem hledal taky. Diky
bahno 25.04.2014 11:49
bahno
lmgtfy.com# jsem prostě dobrej :-D
filuna 25.04.2014 12:32
filuna
No, on rating stranky se prubezne docela lisi a nevim proc, nikdy jsem nenarazil na nejakej e-shop,… poslední
bahno 25.04.2014 13:00
bahno

No, on rating stranky se prubezne docela lisi a nevim proc, nikdy jsem nenarazil na nejakej e-shop, s cenama a tak. Vyrobcu clovek najde dost, ale priznam se, nerad poptavam po telefonu, zejmena kdyz clovek vubec netusi, co to bude stat a zrovna v tomhle oboru jsou ceny velmi variabilni, kolecko muze stat 20Kc a stejne i 2000Kc a pak se v tom orientuj. Tohle je fakt super, a maji i retezy a retezovy kola za rozumny ceny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru