Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem díra v myčce na nádobí

Na myčce AEG se objevil chybový kód 30, což znamená, že vytéká voda do spodní části myčky. Odkryl jsem levý plech a ve spodní vaničce skutečně byla voda. Vodu jsem vysušil, zapnul jsem myčku a s baterkou pozoroval, odkud voda teče. Voda kapala z pravé strany, takže jsem sundal pravý plech, abych zjistil, že voda teče z boku myčky v zadní části pod plechovým profilem, který myčku drží pohromadě. Voda teče v místě kde, je tento profil přinýtován k tělu myčky kousek pod horním košem. Poradíte mi někdo, čím díru utěsnit. Musí to být něco, co bude držet na nerezu a vydrží to teplo, které v myčce je a nebude tomu vadit chemie obsažené v mycích tabletách. Díky za rady

Předmět Autor Datum
Pokud nechcete riskovat, že vám to někdy naprosto nečekaně a nenápadně opět bude téci a udělá ještě…
náhodný 18.02.2014 21:13
náhodný
Umí to i LEPOX METAL U všech je ale potřeba naprosto precizně očistit a odmastit před aplikací . Ner… poslední
E250TD 19.02.2014 08:44
E250TD

Pokud nechcete riskovat, že vám to někdy naprosto nečekaně a nenápadně opět bude téci a udělá ještě větší škodu nebo poškodí myčku, nechte ji opravit, například na pankráci v servisu na budějovické v prostorách bývalé jawy.
Pokud chcete zkoušet nějaké tmely, můžete obětovat stopadesát korun za docela dobrý tmel patex repair, je to taková dvousložková modrobílá plastelína, uřízne se jí potřebný kousek, podle návodu se dobře prohněte aby se obě složky dobře spojily a tím se lepený kus zatmelí. Po zatvrdnutí se dá dokonce sbrousit pilníkem. Ale výdrž tepla, vlhka a chemie chce vyzkoušet nezávazně a pak teprve rozhodnout jestli to necháte natrvalo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru