Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak pomensit diru na ventilator

Zdravim,
mam v koupelne diru kudy byla vedena ventilace (ventilator byl az za ni, dira byla prazdna a pres ni byla jen mrizka), nicmene stary ventilator skoncil a ted mam doma v krabici novy.
Ventilator (http://goo.gl/CbRSk4) ma kruhovou trubku 125, vejde se do puvodniho otvoru s vodorovnou mezerou cca 1 cm, vertikalne je tam vule cca 2 cm. Je to dane taky tim, ze ta puvodni dira neni zrovna presna, ramecek vepredu je 14.5 x 15 cm (zajimavy rozmer, ze) ale za tim je to take krivolake.
No, kdyz dam novy ventilator do diry, tak upevnovaci sroubky na prednim ramecku mi zapadnou akorat do rohů toho soucasneho ramecku (jakoze dovnitr, tedy jsou ve vzduchu, snad jsem to popsal srozumitelne) . No a ted otazka - hledam nejlepsi reseni jak tu diru rozumne pomensit aby se tam ten ventilator dal. Zaroven bych chtel, aby byl vyndavatelny (kdyby se rozbil atd.) a taky se na nej musi vejit natahnout alu flexi trubka. Stary ramecek samozrejme vykutam, ale co dal?
Neexistuje nejaky dil, ktery by se tam zabudoval - ja nic takoveho nenasel, ale co kdyby? Jeste me nadalo zkusit koupit treba nekde trubku 135 nebo 140 (snad se to vyrabi) a tu tam vrazit a zapenit, jenze drzeli by mi v pene hmozdinky (pro upevneni toho ventilatoru).
Nejaky napad?
Diky
Filip

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny