Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno aky drot pre 30A?

Chlapci, omlouvám se za nepatrnou poznámku, kterou jsem nechtě nastartoval tuto debatu stranou od tématu. Chtěl jsem tím pouze dát příklad, proč nejsou odborné informace vhodné pro laiky, kteří jsou ve své neznalosti přesvědčeni o jednoduchosti problematiky. Málokdo z Vás možná pamatuje dobu, kdy telefony byly vedeny vrchním drátovým vedením a z důvodu přeslechů byly dráty po 4 sloupech "prohozeny" pravý za levý - tedy i v praxi se vzájemná poloha vodičů musí uvažovat nejen z důvodu vzájemného tepelného působení... (X krát se tu řešilo "prosvěcování" doutnavky...)
Ms, Prasaku a další, kteří evidentně MÁTE základy elektrotechniky v malíčku, ubezpečuji Vás, že jako pouze "s bídou vyučený" elektrikář nemám ambice vysokoškolského profesora a NIKOHO Z VÁS tady nechci doučovat, protože "na to nemám", jenom s povzdechem vzpomínám na SVÉ učitele, v porovnání s úrovní dnešních vyučenců... Děkuji Vám za toleranci a Vaši slušnost v diskusi.

P.S.: Ještě pro "boha jeho" - proto jsem psal, abys více četl I KNIHY. Neomezuj svoje znalosti na to, co někdo napíše na Wiki, nebudeš pak ve svých znalostech OMEZENÝ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny