Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem životnost pračky

no tak to mate asi ten stejny co my - Cat&Dog a nejake to cislo ne? my ho mam uz asi 6 let urcite a porad jako novy (jen omlaceny jak s tim ty zensky hrube zachazej ;-)
S tou trubkou nevim, nam se zatim nastesti (tuk tuk) nestalo nic a to s nim zena suruje porad jako das a nejak zvlast pekne se k tomu teda nechova. Ale mozna moc casto nenastavuje vysku trubky. Kartace nam zadny zvuk nevydavaji, ale my mame parkety. Jenom tak me napada, pac jsem zrovna resil piskajici brzdy na aute:
pokud to nepiska v lozisku toho kartace (tam bych asi napalil WDcko) tak bych zkusil vzit nejakej smirgl, asi tak 120, ale to uz teda trosku machruju :-), dal bych ho na nejakou ronou desku a podrzel bych to pred tim kartacem - ze by se konce tech chlupu trosicku obrousili. treba se s nima casem neco stane, co ja vim co, treba se trenim nejak utavi a pak to piska. Zadnou logiku v tom nemam, ale i bez zasadni odborne logiky uz se mi obcas proste neco podarilo opravit.
V te tyci taky bude asi jen neco spatne pohybliveho, zkusil bych to prostriknout WDckem, prostourat, rozhybat. V poslednim pripade izolacka, ale to uz je takovy fuj reseni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny