Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alfa jako první auto?

Špičkové auto které má snad nejvíce odpůrců. A přitom tak špičkové, že kdyby se v něm svezli a rozuměli tomu, na co se zaměřit nežli jen na vzhled rychle by jistě názor změnili.

Jinak já mohu mít jako student/zaměstnanect škodovky zvýhodněné auto (1% z ceny auta měsíčně) -> Tedy třeba citigo by mě vyšlo na 1700+ benzín. A za rok si můžu vzít nový. Avšak až od polovinu čtvrtého ročníku a to já už potřebuju rok jezdit. Yetinu mi nepučí a ani nechci. Transita mi nepučí ale toho bych se nebránil. Skvělý auto.

Přemýšlím nad tím, zda tedy nekoupit felici za pár šupů a pak sehnat něco lepšího ? Kdybych měl (až budu mít) zaměstnání jako takové, neměl by být problém koupit auto za 100k. To by byly 4 měsíce šetření (hrubě počítáno), ale potřeboval bych už ten třeták a čtvrták nějaký auto. Navíc ještě min 8000 na řp (plánuji rovnou udělat moto takže spíše tak 14k.) řekněme že budu mít 14k z motorky kdybych jí teď letos na konci sezony prodal. Pokud mi vyjde nějaká brigáda... Nevím zda našetřím víc jak 20k

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny