Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jaké kapsle do myčky?

Jestli je Somat mercedes mezi tablety do myčky tak Jar kapsle je škodovkou. ;-) Buď v klidu Jar taky kvalitně umyje. Kup si dobrou myčku to je základ, výběr tablety nebo kapsle si vyřešíš za pochodu.
Je lepší zbavovat nádobí hrubých nečistot a zbytků jídel, je dobrý si ze začátku dívat, jestli filtr funguje (voda uvnitř cirkuluje) a do ramen se nedostanou větší nečistoty,který by je zaneslo a tak by myčka hůře myla (respektive by byl nutný její servis). Lepší tenké sklo nechané v myčce na osušení může nechat zaschlé kapky je dobré je vyndat zatepla a osušit utěrkou (je s tím pak méně práce), plasty schnou velmi pomalu nebo vůbec neschnou :-), voda v záhybech, která nemá šanci gravitací odtéci se musí ručně vylít a to nejlépe hned po otevření myčky ještě když je to horký, vše kovový/skla a keramika dobře schne...... na nádobí mohou být skvrny po leštidle (pokud je vůbec v tabletě/kapsli) nebo po soli což při správné volbě programu, mycího přípravku a kvalitní myčky je skoro nemožný takovýho stavu dosáhnout.

Vyber kvalitní myčku, čerpej z recenzí, to ostatní přijde samo. (Dívej se na rozložení košů co každý koš obsahuje, jestli má skládací díly, jestli lze horní díl vyjmout ven (mytí velkých vysokých hrnců vespodu), kolik nádobí se tam vejde, kam se dávají nože (nemají se vzájemně dotýkat kvůli tupení), jestli má box na příbory a jak je velký)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny