Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde seženu 4-8cm kolečko z železa

Zdravím,
potřebuji si něco vyrobit a chybí mi železné kolečko cca 4-8cm průměr vyřezané z plechu tloušťka 3-5mm(rozměry orientační - dle možností nabídky). Nenapadá někoho, kde jej sehnat jako hotový výrobek? Nevyplatí se mi nechat vyřezávat vodou z ocelového plechu. Věřím, že se vyrábí jako polotovar k něčemu. Prvně mne napadlo hledat u firem s hutním materiálem, ale nic jsem nenašel. Problém je, že ani nevím, jaká klíčová slova zadat pro vyhledávání na googlu, kovové kolečko a jiné podobné výrazy odkazují na zcela jiné věci. Poradí někdo?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
lubomír: potřebuju to na překlápěcí terčíky pro vzduchovku. takže přibližně 6-8 cm průměr a tloušťka…
libor007 01.01.2014 20:43
libor007
Dobrý den,hlavně,že víme k čemu to bude sloužit,také střílím,tak vím oč jde.Použít základní průměr,p…
Lubomír 02.01.2014 11:27
Lubomír
lubomír: díky za tip. plánuju to udělat velmi jednoduše za použití závitové tyče v L profilu 20x20,…
libor007 02.01.2014 11:45
libor007
Dobrý den,navštěvuji toto forum a jsem i zaregistrovaný z důvodu přístupu na bazar,zde je informací… poslední
Lubomír 02.01.2014 14:05
Lubomír

lubomír: potřebuju to na překlápěcí terčíky pro vzduchovku. takže přibližně 6-8 cm průměr a tloušťka materiálu asi ideál 4mm, ale může být 3-5 prostě v rámci možností co by se dalo sehnat za materiál.
yarda: to mne ale ani ve snu nenapadlo. já bych jim to dával jako zakázku a oni přitom ty kolečka musí mít jako odpad v kontejnerech. to je zatím nejlepší rada(snad se ostatní neurazí)
ivo111: jsem z Brna, možno i Jeseník případně něco po trase, stavil bych se. poštovné bych dal i něco na pivo, ale nerad takto objednávám. třeba se domluvíme. Mě stačí tak 3 kolečka, ale ostrostřelců je hodně a určtě by se našli zájemci, kterým bych taky pomohl.

Dobrý den,hlavně,že víme k čemu to bude sloužit,také střílím,tak vím oč jde.Použít základní průměr,pak otvor zaslepit podložkou menší,pochybuji,že to budete v bytovce přivářet k držáku v obýváku.Možností je spousta.Ale také vím,že chlapi si ty terčíky dělají určitých rozměrů,aby sa trefili na závodech do terčíků cizích,mají to nacvičené z domu podle stejných rozměrů.:-)podlozky.html

lubomír: díky za tip. plánuju to udělat velmi jednoduše za použití závitové tyče v L profilu 20x20, který se zabodne do země. Na tyči bude zavěšen protáčecí terčík. Očko pro zavěšení terčíku mi ďobne kolega v práci svářečkou, nebo vyřeším jinak šroubovým spojem. Jak silný plech odolá 16J ? Jaký se používá nejčastěji průmer? Mám pružinovku, tak asi trochu větší, než pro větrovkáře..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru