Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Z bojleru voda nemá tlak

Díky za odpověď, dobrý tlak není dobrý na teplé vodě z bojleru, studená je v pohodě. Na ten bojler je napojená vana, umyvadlo a dřez v kuchyni a všude stejný problém, po pár vteřinách jen tenoulinký proud teplé vody.

Co se týká té mufky, jak tomu říkáte, toho se právě bojím, uklidňovala jsem se, že se tam nic nedá zkazit, ale to bylo první, co mě napadlo.

Ten pojišťovák stříkal, (mimochodem, když jsme bojler vypouštěli, tak z toho pojišťováku voda nešla, takže musel odšroubovat tu klapku, možná to bylo proto, že v bojleru už nebyla teplá voda?, v té klapce byla pružina a takový měděný ventil a tamtudy jsme vodu vypouštěli, píšu to dost laicky, snad to bude srozumitelné.

Taky když se bojler dal zpět, nandala se klapka a pustila voda, strašně dlouho se napouštěl, několik hodin, takže nás napadlo, že špatně napojil ten spoj a zmenšil průtok studené vody do bojleru.

Už nám ten člověk, který nám to dělal, dnes volal, jestli už to teče a že se díval na internet a že prý mohl dát obráceně tu pružinu, je to možné?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny