Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kabely do zdi, jak je upevnit

Jeste dodam, ze manualne jsem celkem rozumne zrucny, ucenlivy a spoustu veci uz jsem napoprve spravne udelal podle navodu z netu (od vareni, peceni prez nejruznejsi elektricka schemata, nuz, britvu, az po drevenou kulnu. Elektrorozvod v panelaku mi taky funguje leta spravne, jen mam mnohem vic zasuvek, nez bylo puvodne v byte, vetsina z nich ma samostatny jistic a dedikovany pocitac/zarizeni, ktere je k ni pripojeno - pri vypadku jednoho nezustanou ostatni bez proudu - vyzkouseno v praxi), takze o provedeni se nebojim.
Ale vim, ze nevim co nevim. Takze od oka bych volil nejaky kabel s pevnejsi izolaci, asi co by mi poradili v nejakem OBI nebo tak, ale tam maji tendenci nabizet vzdy jen to nejdrazsi. Tady budu mit i par zasuvek dedikovanych pro takove trhace asfaltu jako Raspberry PI se spickovym odberem 7W :)
A namichal bych kyblik betonu a ten drat do te drazky proste zabetonoval (ono toho bude hodne metru, pytlik sadry mi prijde jako strasne malo materialu a ten cement zatim na nic neplanuju pouzit), nasledne pak resil omitku.
Ale mozna to ma nejake zadrhele, ktere me nenapadly a tak se radsi zeptam tady - vic lidi vic vi :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny