Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vlhký roh zdi v obýváku

pravda pravda Milane, na to jsem pozapomel. nejak jsem si celou dobu predstavoval, ze je to horni roh, ackoliv to v otazce napsane neni. Asi proto, ze u nas to byl prave horni roh ;-)

to topeni u nas slo, ale uplne naplno, nedalo se stahnout, bylo tam horko a sucho - jedina mozna regulace bylo vetrani a navic to dost profukovalo samo. to tam taky nebyla pomerova meridla a rozuctovavalo se jen podle plochy. soused chodil doma jen v trenkach a tilku, takze krome toho ze nam bylo vedro a spatne se nam dychalo, tak se nam jeste vyskytnul desivy pohled pokazde, kdyz jsme ho potkali na chodbe ;-)

pak jsme vymenili kohouty, dali pomerovy meridla a dohodli se ze podle podlahovy plochy budeme rozuctovavat jen nejmensi moznou cast danou vyhlaskou, tedy 30%. A lidi to pekne utahli a soused uz chodi ve svetru.

vetrat se musi, delame co muzeme, ale nektera mista se vetraji spatne (u nas napriklad prosto mezi kuchynskou skrini a zdi - je tam cca 2 cm mezera). neda se nic delat, znama pravda, ze zatepleni domu se musi delat vcelku - zatepleni celeho obvodoveho plaste + strechy a vymena oken. Zmena jen jednoho prvku cely system rozhodi. Jenze my si nechteli brat zadne uvery a tak to lepime postupne. No nic, to uz jsme asi trosku odbocili od puvodniho dotazu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny