Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dodatecne vyspadovani sprchoveho koutu

Zdravim, v nove zrekonstruovane koupelne mame zdeny sprchovy kout a bouzel firma v nem udelala maly spad, voda spatne odteka a v pulce po osprchovani zustane stat a neodtece. Mezi koupelnou a sprchovym koutem je schod, takze je tam prostor na polozeni jeste jedne vrstvy dlazby a poradne vyspadovani, ale chtel jsem se nejdrive poradit, zda neexistuje nejaka jina moznost, napr. nejake silikonove pasy, apod. Kdysi jsem o nich neco cetl. Diky. P.P.

Předmět Autor Datum
Já bych to reklamoval u dotyčné firmy, než bych se do něčeho pouštěl svépomocí...
host 29.09.2013 17:42
host
Zadna firma prace nedelala, obklady i dlazbu delal muj pribuzny a tam se reklamuje dost spatne. Aby…
petrpepr 29.09.2013 21:39
petrpepr
Ted jsem si precetl svuj dotaz a omylem jsem tam uvedl, ze prace delala firma. Omlouvam se za omyl,…
petrpepr 29.09.2013 23:25
petrpepr
to se bude dělat dost špatně... už nikdy to nebude tak jak to mělo být. o kolik kusů dlažby by se je…
jvdc 30.09.2013 07:57
jvdc
Nejlepší by samozřejmě bylo odstranit starou dlažbu,dobetonovat vhodný spád a znovu položit dlažbu.J… poslední
Kvido 30.09.2013 17:26
Kvido

Zadna firma prace nedelala, obklady i dlazbu delal muj pribuzny a tam se reklamuje dost spatne. Aby to upresnil, oblozil pres 40 m^2 obkladu i dlazby, vse je velice pekne udelane, vylozene se s tim hral, bohuzel jen ten sprchac nevysel. Vzhledem k tomu za jakych podminek nam obkladal, prakticky jen za jidlo a piti, tak to poresime a bude, preci jen se jedna o cca. 1,5 m^2. P.P.

Nejlepší by samozřejmě bylo odstranit starou dlažbu,dobetonovat vhodný spád a znovu položit dlažbu.Já jsem nejednou postupoval tak, že pokud je výškově místo,tak jsem vyřízl flexou s dimant. kotoučem vpusť ,tu jsem "povytáhl" (měl by tam být HT systém odpadu) nad vrsvu původní dlažby a odtud jsem jen pomocí větší vrstvy kvalitního flexibilního lepidla udělal vhodný spád,tz. dlažba na dlažbu.Původní dlažbo je nutné zdrsnit diamant. kotoučem(ale zde vzniká moc prachu) nebo naklepat glazuru dlažby ostrým kladívkem a natřít penetrací.Ještě se mi nestalo, že by dlažba někde povolila.Myslím, že toto je nejrychlejší a nejspolehlivější způsob a pokud si s prací vyhrajete,výsledek bude precizní.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru