Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Oprava myčky Whirlpool - jak se nejlépe dostat k napouštění vody?

Po osmi letech se nám pokazila myčka Whirlpool ADP 4520. Cca půl roku napouštěla vodu cyklicky - asi 5 sekund, pak několik sekund pauza, vždy při tom pohasla kontrolka na čelním panelu. Pak už fungovala v celém cyklu normálně. Včera přestala napouštět vodu úplně. Servisák je v okolí jen jeden a přijde na opravu za týden. Nemusím popisovat že je manželka trochu nervózní :-/ . Chtěl jsem se pokusit kouknout se na to sám, nemohu ale najít ani přes Google servisní manuál - poradíte kudy se do toho leze, případně kde se dají sehnat ND na myčku?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli vám přijel ten opravář a co na tom opravil,protože mámme úpl…
Whirlpool ADP4520 28.09.2013 20:30
Whirlpool ADP4520
Dobrý den, opravář přišel, je vadné oběhové čerpadlo. Cena čerpadla byla podle opraváře když byl ješ…
vadný flash disk 02.10.2013 20:14
vadný flash disk
Jojo BEKO, to je značka.Až se vám bude zdát nádobí nějaké chlupaté, není to špínou ale izolací uvnit…
iconek 03.10.2013 20:29
iconek
Nerozumím, jak chlupaté? Špinavé? A jaká izolace uvnitř myčky leze do mycího prostoru? poslední
vadný flash disk 04.10.2013 00:29
vadný flash disk

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli vám přijel ten opravář a co na tom opravil,protože mámme úplně stejný problém a přímo tutéž značku (ADP 4520).Zkusili jsme skoro vsechno co šlo vyčistit i na elektroniku jsme koukali,ale pořád nic.Zkusíte poradit?

Dobrý den, opravář přišel, je vadné oběhové čerpadlo. Cena čerpadla byla podle opraváře když byl ještě u nás 1500 Kč, po příjezdu zpět na dílnu nám volal cenu včetně práce - 3500 Kč. Koupili jsme novou - BEKO na 15 sad - horší rozložení košů (ale tak jako snad u všech značek),málo sklopných a moc pevných trnů, hlučnost i sušení porovnatelné, výhodný je elektroventil na napouštěcí hadici i šuplíček na příbory zřejmě inspirovaný myčkami Miele. Lepší koše i designově čistší jsme v obchodě viděli jen myčku LG

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru