Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem oprava umyvacky riadu

dobry den. už tak davnejsie som tu pisala ze potrebujem pomoct s myckou ktora nehreje vodu a neprepina programi. akurat vcera sme vymenili rele a vlozili sme nove, ktore nam bolo odporucane- RAS aj nejake cislo, zohnala som ho v cechach. lenze mycka stale neprepina programy. ale ked sme vlozili riady a tabletu tak po umyti boli riady ciste ale nevysusene a tableta bola rozpustena. bolo aj citit slabsie teplo z mycky ale ziadna para z nej nesla ako pred tym. Vopred dakujem za rady co s tym robit Valika

Předmět Autor Datum
Dle mého soudu je ten problém stále stejný - pokud nedokáže topné těleso vyprodukovat potřebnou tepl…
Kurt 05.08.2013 15:46
Kurt
dobry den. to rele na fotke sme nemohli zohnat tak sme cez net objednali tu RASku co ste odporucil a…
valika 05.08.2013 16:12
valika
Asi si nerozumíme. 10.6. jste tu psala: dobry vecer tak dnes sme kupili rele- stalo euro. na zaklad…
Kurt 05.08.2013 16:36
Kurt
no to rele je doma volakto nam vtedy povedal ze nesplna parametre preto sme objednali rele co ste na… poslední
valika 05.08.2013 16:52
valika

Dle mého soudu je ten problém stále stejný - pokud nedokáže topné těleso vyprodukovat potřebnou teplotu, suchého nádobí se nedočkáte. Kdyby myčka nepřepínala programy, jak píšete, pak by nezačala ani mýt, případně by nenapouštěla a nevypouštěla vodu - což ale nepíšete. Čili můj předpoklad je stále stejný: může za to relé, buď je to nové taky vadné, nebo naopak nebylo vadné ani to první a problém je v plošném spoji (zkontrolovat alespoň lupou praskliny na desce a v letovaných spojích) a nebo dokonce v topném tělese (nepředpokládám, ale nevylučuji).

edit: před dvěma měsíci jste tady psala o jiném relé: http://kutilska.poradna.net/q/view/73897-pokazena- mycka?page=r74422#r74422 - to jste tam dali? Taky nefungovalo?

dobry den. to rele na fotke sme nemohli zohnat tak sme cez net objednali tu RASku co ste odporucil a len vcera sa to opravovalo. mycka normalne napusti aj vypusti vodu. prebieha ten program 1 hod aj 20 min aj ked je na 4 co znamena ze by mal prebiehat len 35 min. vcera ale uz umyvalo teplejsou vodou cca 25-30 stupnou. pred tym ako sa rele menilo sla cisto studena voda lebo nadoby boli uplne studene. tak nevieme. dakujem za odpoved

Asi si nerozumíme.
10.6. jste tu psala:

dobry vecer tak dnes sme kupili rele- stalo euro. na zaklade vsetkych nasich udajov ńam predali rele LTonic - JZC-20F 4088 10ADC12V. a ma 5 noziciek.

a já se ptám, jestli jste ho tam dali a jestli fungovalo.
To, že jste teprve nyní koupili to, které je zde doporučováno, chápu. Co nechápu je, co jste udělali s tím, co máte od júla doma.
Pokud máte někoho, kdo se trochu vyzná v elektronice, zkuste mu tu desku dát, ať se na ní podívá, třeba tam opravdu objeví nějakou oxidaci, nebo studený spoj. Je taky možné, že jste to nové relé při výměně moc vyhřáli a tím nefunguje správně.

no to rele je doma volakto nam vtedy povedal ze nesplna parametre preto sme objednali rele co ste nam odporucil. ja som aj na to pozabudla ze sa dake rele kupovalo prepacte. skusime sa na to este raz mrknut a uvidime. uz nam ta mycka chyba. posledou moznostou bude asi oprava v servise. dakujem vam za vasu ochotu ze ste mi odpisali dam vediet co bude vo veci

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru