Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lakovací/stříkací pistole - doporučení

Koukám rad plno, ale nikdo se nevyjádřil, k té pistoli. :-) Myslím si že zhodnotit která pistole je lepší a která horší, dokáže jen lakýrník s dobrou praxí. To proto, že dobrý lakýrník dokáže udělat výborný výsledek i s levnou pistolí a naopak kdo to neumí, není mu platný ani nástroj za deset tisíc. Pro to, že se chceš teprve učit se stříkací pistolí zacházet, bude ta uvedená více než dobrá. Podle vzhledu to vypadá na nástupce výrobce Kovofiniš (možná) a ty pistole byly dobré.
S velikostí trysky bych si nedělal až tak starosti. Každá pistole má regulaci množství barvy v dost širokém rozmezí. Ta tryska 1,7 bude dobrá jak na základ, tak na vršek. Vzlášť na menší plochy.
Ono také zvládnout "kropičku" s velkým množstvím barvy dokáže jen dobrý lakýra. Snadno se to přelije a barva steče.
Pro zajímavost, brácha koupil v Lidlu stříkací pistoli za asi pět stovek, už nevím přesně. Mám ji doma, ale ještě jsem s ní nestříkal. Je to určitě nějaká Čína, ale od pohledu nevypadá špatně, stříkací ústrojí je precizně opracované, celkově vypadá pěkně. Ale jak jsem psal, ještě jsem ji nevyzkoušel. Myslím ale, pro domácí použití může být dobrá. Musím konstatovat, že věci z Lidlu mě ještě nikdy vyloženě nezklamaly.:puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny