Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem montovaný dom

Opravim trosku Josepha. Montovane domy sa nestavaju len v USA a v Canade, ale aj v severskych statoch. V Nemecku je vacsina novych domov uz montovanych.
Rozpisovat vyhody a nevyhody nema zmysel. nicmenej zivotnost nie je taka ako tu bolo uvedene, je vyssia, takze by som sa toh nebal.
Ja osobne chcem stavat a vobec neuvazujem nad klasickmi materialmi, urcite to bude montovany dom.
Problem vidim vo vybere firmy. Firmu vyberam uz vysel pol roka a zazivam jedno velke sklamanie za druhym, takze tenro rok asi stavat ani nebudem. Mozem ti povedat, ktore firmy nie a preco.
Tebou vybranu firmu nepoznam a stranky sa mi zdaju tiez hrozne. Nie je na nich v podstate nic.
Firma je mlada, zalozena v 2011 roku a navyse tento rok sa tam menili vlastnicke vztahy (odisli 2 spolocnici), co je vzdy podozrive (vacsinou sa neodchadza v dobrom). Firma neposkytuje financovanie (leasing), co je znak dobrej firmy, pretoze si to dnes moze dovolit maloktora firma a znizuje sa tak riziko krachu firmy. Posledne 2 roky na SK skrachovalo viacero relativne vacsich firiem, takze tohoto rizika sa clovek moze pomerne realne obavat.
Na stranke naozaj chybaju zasadne informacie, realizovanych projektov je malo, nie su tam informacie, co je v cene domu a co nie je, nie je tam zoznam pouzitych materialov s pripadnymi certifikatmi, nie su tam podorysne mapy budov...proste nie je tam okrem par fotiek takmer nic.
Montovany dom urcite ano, firmu by som si asi este rozmyslel.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny