Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak humánně zlikvidovat koťata

Existuje more občianskych združeńí starajúcich sa o mačky a iné zvieratá, ktoré vám pomôžu s ich umiestnením, stačí osloviť nejaké vo svojom okolí a popísať váš problém. Len námatkovo z prvých výsledkov od google:

www.kocicinadeje.cz
www.santakocici.cz
www.toulavetlapky.cz
www.tlapkymochov.com
www.kocky-online.cz
www.mnausos.cz
www.cici.cz
www.kocky-hodonin.estranky.cz

prípadne ich môžete ponúknuť sami na www.kotata-zdarma.cz

alebo citujem:

Nalezené kočky prosím hlaste obecním úřadům, pod které lokalita nálezu spadá – obce jsou ze zákona povinné se o nalezené zvíře postarat.
Prípadne napíšte o svojom probléme na nejakom kočičom fóre s kontaktom na vás, je pravdepodobné že sa vám potom sám ozve niekto z nejakého takéhoto občianskeho združeia a pomôže problém riešiť, aj keď je pravda že tých mačiek je stále strašne veľa a útulky sú ich plné vďaka nezodpovedným majitelom ktorí svoje mačky nekastrujú. A na vašom mieste ak to teda chcete riešiť nejako ludsky (a nie ako tunajšie lovecké osadenstvo) tak by ste mali riešiť i kastráciu tej mačky či už vo vlastnej réžii (s čím asi nebudete súhasiť keďže mačka neni vaša) alebo práve v súčinnosti s nejakým o.s. s kastračným programom, pretože takto sa môže stať že mačka vám tam o dva mesiace vrhne ďalšie koťata a budete tam kde ste boli.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny