Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zahnat kočku

Meli jsme v baraku na Vysocine na pudicce nad chlivky jednu sezonu kunu. Všude hoven s peckama ze třešní :-)

Mne to nevadilo, kuna nelovi v nejblizsim okoli sveho obyvaku, ale babi jezdila do zoo pro tygří hovna a trousila je po slame na pudicce, nemyslím si ale, že toto rozhodlo o jejim odstehovani.

faktem ale je, že kdyz nase dve kocky uvidely tu kunu, prohnuly se do tvaru velkeho pismene Omega, div si pater nezlomily a najezily se tak, že nebyly nepodobny dikobrazovi, sycely a prskaly jak papiňák pred vybuchem. Proste z ty kuny byly posrany strachy az za usima (psy pritom ignorujou).

Tak zkus na sklo prilipnout izolepou peknou A4ku s obrazkem pekne vzrostle kuny, koukajici pres sklo ven. Dej tam zevnitr jeste ale dva papiry, aby to Tvyj mazlik zevnitr nevidel, aby to neprosvitalo dovnitr. A zevnit dej malou lampicku a la noční iled orientacni svetylko s odberem nula cela prd wattů, ktera to prosviti tak akorát. Tvuj kocourek uvidi zevnitr jen bilou plochu, zvenku ale bude videt kuna... Vyzkoušej :-) ... pres den to muzes sundat ci zakryt zvenku, aby to nedesilo kocourka, kdyz se bude courat venku ... za par dni treba kocky uz v noci chodit nebudou (?)

Dej vědět, fungovat to nemusí ... ale může ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny