Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Elektricky gril, vyber

Chcel by som vas poprosit o vyber elektrickeho grilu. Po zistovani parametrov a moznosti ktore by mal gril mat som uz mal vybraty jeden, no teraz som narazil na dalsi, takze sa viac-menej rozhodujem medzi tymito dvoma:

- Tefal GC 305012 ULTRACOMPACT
- ROHNSON R-250

Tefal je kontaktny gril, nevyhodou bude asi to ze bude prskat tuk okolo a ma len 3 polohy termostatu (pre maso aj ryby len 1 poloha), ale jedlo netreba obracat, je mozne pouzit ho aj na tousty, pecivo, uplne otvorit a vytvorit vacsiu plochu na grilovanie.

ROHNSON ma asi viac poloh termostatu, ma 2 druhy povrchu platne, predpokladam ze aj pre zeleninu, nemal by prskat naokolo, ale mozno bude nutne jedlo obracat a mam zatial malo info.

Nebranim sa inym, mam tieto poziadavky:

- cena asi do 60€
- miska na tuk, najlepsie integrovana
- vsetky casti umyvatelne v umyvacke riadu
- min. 2000W
- termostat, neprilnavy povrch a pod., to je uz samozrejmost

Napiste prosim vlastne skusenosti ak mate jeden z tychto typov grilu, kontaktny alebo ten druhy, vyhody, nevyhody, ako dlho ho mate a pod. Zaujima ma tiez, ci je nutne otacat maso na tom druhom type (ROHNSON).

Dakujem.

Předmět Autor Datum
Tefal= overeny francuzsko-kuvajtsky vyrobca,ktory stale dodava vyrobky,ktore aj niečo vydržia,rohnso…
audax 03.07.2013 19:06
audax
Dakujem, uz som toho vela zistoval, Rohnson som chcel kvoli tej pokrievke, ze nebude prskat okolo, a… nový
Dreamer 05.07.2013 15:51
Dreamer
a radu ohledně el. grilu s lávovým kamenem byste taky měl? děkuji poslední
kalda 12.12.2013 17:15
kalda

Tefal= overeny francuzsko-kuvajtsky vyrobca,ktory stale dodava vyrobky,ktore aj niečo vydržia,rohnson=noname fashion vyrobky obvykle činskeho,rumunskeho a polskeho povodu,ktore zaujmu designom,cenou ale kvalita je typicky tesco/billa/lidl/carrefoureovska

Dakujem, uz som toho vela zistoval, Rohnson som chcel kvoli tej pokrievke, ze nebude prskat okolo, ale to rozoberanie je problematicke, aj umyvacka, taktiez pokrievka nedolieha idealne a aj ta kvalita, bola tam vyrobna vada na vystavenom kuse.

Kupim teda asi nakoniec Tefal a vymyslim nieco proti tomu prskaniu, uz mam nejake napady.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru