Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vyčistit sedačky starého auta

Tak koukám, že to je jako hučet do dubu, tak ještě naposledy:
- Píšeš, že jsi nic nevyslovil - 27.06.2013 12:12 jsi Henessymu jasně psal: Jestli jsi tak stědrý a koupíš mi úplně nové toto auto tak si ho klidně vezmu.
- máš k tomu autu citový vztah - a štítíš se cizí propocené prdele? To mi zní jako věta - miluju jednu holku, ale štítím se na ní sáhnout.
- všimni si, že tě a né Tě - tak tohle jsem vůbec nepochopil. Jediné, co mě napadá, že máš mezery ve vzdělání a spletl sis to s rozlišováním velkých písmen při vykání, ale je to jen doměnka, nerad bych tě jakkoli urazil, možná v tom byl jiný smysl, který mi unikl.
- Pořád chceš dělat chytrýho - nevím proč na mě vyjíždíš. Hned v první odpovědi jsem ti napsal několik možností a na rozdíl od jiných ti neradím profi firmu, protože předpokládám, že kdyby sis to nechtěl udělat sám, tak si tu firmu seženež, aniž by ses ptal na nějaké možnosti. Rady tohoto typu považuji za totálně bezvýznamné a ubohé. Když se někdo zeptá, jak se zbavit mravenců, tak mu taky neporadím, ať si sežene deratizéra.
Tím toto téma pro mě hasne. Jestli si to vyčistíš, koupíš nové sedačky, nebo si tam strčíš štokrdle už je jen a jen tvoje věc.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny