Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pískajúca uplne nova práčka Whirlpool AWE 86612

Zdravim,
Kupili sme uplne novu pracku Whirlpool AWE 86612 a pri prani vydava neprijemny piskajujci zvuk, no pri odstredovanie je to este horsie, je to naozaj dost neprijmne a je to pocut aj ked sa zavru dvere, o tejto pracke som pred kupou cital same dobre ohlasy a nikto sa nestazoval ze by bola hlucna skor naopak ze je dost ticha (heureka a najnakup)
Pri prani podla papierov by mala mat max. 59db. a pri odstredovani 76db. co nieje vela je to taky bezny priemer.
Ak je vnej vsetko nove tak loziska nemozu byt vybehane ani nic ine, odstredovanie davame len na 600-800 otacok hoci jej maximum je 1200 otacok. Moze byt problem ze nove loziska su nepremazane ???? Mam ju reklamovat ,? popravde nechce sa mi ju reklamovat lebo co budeme robit mesiac bez pracky, to je dost blbe.
Od whirlpoolu som cakal kvalitu a som dost sklamany, inak je ta pracka celkom ticha ani vibracie nema velke len ten piskajuci neprijmny zvuk.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, máme podobný problém s pískáním pračky, kterou jsme si pořídili před 4 měsíci.. Jedná se…
Pajule 14.01.2014 11:24
Pajule
eco bubble, takže jsme předpokládali, že pračka bude jedna z těch kvalitnějších.. :-D poslední
jirka44 22.01.2014 19:01
jirka44

Dobrý den,

máme podobný problém s pískáním pračky, kterou jsme si pořídili před 4 měsíci.. Jedná se o pračku Samsung eco bubble, takže jsme předpokládali, že pračka bude jedna z těch kvalitnějších.. pískání je hrozně nepříjemné, je slyšet i přes zavřené dveře od koupelny. Volali jsme servis a servisák nám po názorném zapnutí pračky řekl: "to jako myslíte tohle? no tak to vůbec neřešte, to vám bude pískat pořád, není to závada".. Samozřejmě jsem mu začala vysvětlovat, že mi to úplně normální nepřijde a on mi na to odvětil, že pískají prý všechny nové pračky. Když jsem mu řekla, že jsem ještě od nikoho neslyšela, že by mu pískala pračka, tak mi řekl, že si toho ti lidi jen nejspíše nevšimli. Jenže toho si nejde nevšimnout. Chci se zeptat, zda už tento problém někdo z vás vyřešil?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru