Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jaký šuplíkový mrazák vybrat ?

úvaha vychází z historie, ale dnes ty spotřebiče taky trochu už "kurví" a vyrábí na východě, takže je rozdíl mezi 10 let starým mrazákem vyrobený v Německu s menším podílem plastů a nynějším mrazákem stejné značky vyrobený v Polsku - i kdyby byla pravděpodobnost, že jeden z dvaceti mražáků této značky se rozbije do 5 let tak Murpyho zákon říká, že to bude ten váš :-)
Mrazák nebývá vystavován námaze, že by se denně několikrát otvíral a zavíral jako ledničky, to bych se víc obával kvality mrazícího aparátu. Rozhodně ten plast není z cukru, že by se hned měl rozpadnout.
Beko patří tureckému koncernu, koupil jednoho starýho německého výrobce ledniček Blomberg. Moji rodiče mají skříňový mrazák od Beko, protože odešel Calex mrazák (jeden ze dvou) po 25 letech sám do důchodu. :-D Beko má stále na webu prodloužení záruky na 5 let, uvádí ho tam jako, že je omezené na ty 2 měsíce, ale oni to pak zase změní a datumy posouvají - prostě marketing.
Beko turek
Ta úvaha o výpočtu spotřeby, vstupní ceny, případně započítání délky záruky je správná. Drahý výrobek hned automaticky neznamená ekvivalentně k ceně kvalitní výrobek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny