Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pračka neodstřeďuje

Ahoj moudré hlavy, prosím o poradu. Mám pračku Whirlpool AWO/D 43125, a ta přestala odstřeďovat. Program běží, buben se otáčí, čerpadlo čerpá, ale buben nejdo do otáček. Servisák tvrdí, že to chce nový programátor za 3 500. Cha! Chci se optat, nevíte někdo, čím by to mohlo být? Může tam být nějaké čidlo, hladinový spínač nebo něco? Pokud máte někdo zkušenost nebo tušení, co by to mohlo být, prosím o pomoc. Moc děkuji S.

Předmět Autor Datum
Já měl podobný problém na pračce AEG. Buben se točil, čerpadlo jelo, ale ne a ne rozjet buben na vyš…
Prasak 20.05.2013 16:45
Prasak
Drze bych se pokusil podívat na desku s řídící elektronikou, a najít si podle čísla jako náhradní dí…
Kachlík 20.05.2013 21:31
Kachlík
Případně zkus modules.php poslední
kejki 21.05.2013 00:36
kejki

Já měl podobný problém na pračce AEG. Buben se točil, čerpadlo jelo, ale ne a ne rozjet buben na vyšší otáčky. Udělalo mi to už dvakrát, zatím to vždy vyřešilo vytáhnutí pračky na noc ze zásuvky (jinak mám pračku v zásuvce furt).

Drze bych se pokusil podívat na desku s řídící elektronikou, a najít si podle čísla jako náhradní díl. Mně opravář taky "potěšil", že to bude skoro za pět tisíc, a jestli raději nechci koupit novou (má i prodejnu), leč po chvilce brouzdání na netu, jednom telefonátu a jedné objednávce po mailu mne vyšla oprava cca na 1800,- Kč a 15 minut práce, protože deska byla na konektory (a docela blbuvzdorně). Zkus třeba: www.vorcz.cz , nebo www.elektrometal.cz

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru