Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr domácí videokamery

Zdravim osazenstvo poradny. Po 13ti letech jsem se rozhodl nahradit stavajici analogovou videokameru Panasonic novou, digitalni, ktera bude ukladat videa na SD, SDHC karty .

Cenovy strop je 8 000 Kc a to je opravdu strop, ani o korunu vic.

Pozadavky:

Mala, lehka, s dotykovym LCD vyklopnym displejem, opticky stabilizator obrazu, zaznam ve Full HD, propojeni s TV preds HDMI.

Zatim jsem koukal na tuto a libi se mi moc : http://www.korunka.cz/videokamery/panasonic-hc-v50 0ep?v=507902003

Poprosil bych o nejakou radu, nebo spis na co si dat pozor, pro vyberu videokamery, jaky snimac, popripade znacku Ikdyz Panasonic me nikdy nezklamal )

Nemam moc zkusenosti a je mi jasne, ze muj cenovy strop, neni zadna olympiada, ale verim, ze se da neco schopneho vybrat.

Předmět Autor Datum
Nikdo nekupoval videokameru ? Nikdo nema zadnou zkusenost ? O TV se tady vedly sahodlouhe diskuse a…
Schizo 22.05.2013 14:40
Schizo
Já jednoznačně preferuji páskovou kameru (chci mít pro následný střih pokud možno co nejnižší kompri… poslední
L-Core 22.05.2013 18:13
L-Core

Nikdo nekupoval videokameru ? Nikdo nema zadnou zkusenost ? O TV se tady vedly sahodlouhe diskuse a ted nic o videokamere ne.

A nebo to mam brat tak, ze za ty penize je uplne jedno co si koupim, bude to nastejno ? Neni nic na co bych si mel dat pozor, ceho se vyvarovat ??

Já jednoznačně preferuji páskovou kameru (chci mít pro následný střih pokud možno co nejnižší komprimaci = nejvyšší kvalitu), tak ti neporadím. A strop 8000 u nich může být problém.

Neduhem u kazeťáků může být přenos hluku motorku zabudovaným mikrofonem, není-li používán přídavný, s chlupatou "Micinou".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru