Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Na nic semena z aukra

Koupil jsem semena 4 různých rostlin od nejmenovaného prodávajícího na aukru a z toho mi nikdy nevyklíčilo ani jedno. Přitom má uživatel přes 1000 kladných hodnocení a ani jeden neutrál, ani negativ. Když jsem ty samé semena jedné rostlinky koupil v zahradnictví (za levnější cenu a více semen), během 3 dnů semena začaly fungovat. Takže jsem došel k závěru, že kladné hodnocení získává akorát za způsob a rychlost prodeje, ale semena stojej tak za velký kulový. Nechci ho ale obviňovat, třeba za to ani nemůže. Každopádně budu pro příště koukat víc po okolí a ne po internetu. Máte podobné zkušenosti?

Předmět Autor Datum
No, příroda je navyzpytatelná. Zkoušel jsi mu to reklamovat? Měl jsem podobný zážitek se sazenicema…
ladaadal 22.04.2013 11:08
ladaadal
Nezkoušel jsem to reklamovat. Dohromady mi to vyšlo asi na stovku, tak to nebudu tolik hrotit. Zkouš…
folopolof 22.04.2013 12:58
folopolof
Tak zpět, to nepatřilo mně. poslední
folopolof 22.04.2013 13:01
folopolof

No, příroda je navyzpytatelná. Zkoušel jsi mu to reklamovat? Měl jsem podobný zážitek se sazenicema živého plotu. Z 20ti kusů se chytly jen dva. Napsal jsem mail, dostal instrukce počkat dva týdny. Pak jsem nafotil, poslal mailem a za týden jsem měl 20 nových sazenic a tři navíc. Takže jsem byl spokojenej, protože ty původní se nakonec chytly. Sice šly první rok poloviční rychlostí, ale pak se to srovnalo, takže jsem měl dvakrát tolik za jednu cenu.:-)

Nezkoušel jsem to reklamovat. Dohromady mi to vyšlo asi na stovku, tak to nebudu tolik hrotit. Zkoušel jsem mu ale o tom napsat a odepsal mi ať odešlu poštovné na účet, tak teď nevím, jestli je to nějaký error nebo mi pošle nové za cenu poštovného. Zkusím to a třeba se dočkám nových.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru