Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Montaz zavesneho WC - JIKA ZK 25

Dobry vecer,
planuju rekonstrukci WC a chci tam dat zavesne WC, modul bude JIKA ZK 25. Jde mi o obezdeni. Samotny modul bude privrtany ke zdi, kolem obezdeny porobetnovymi tvarnicemi a muj dotaz je, zda je treba jej obezdivat i zepredu, tj. dat pred modul napr. porobetonove tvarnice tloustky 7,5 cm.
Diky
JK

Předmět Autor Datum
Stačí když bude obezděný po stranách tak že zdivo bude zalícované s rámem modulu a dokonale zatěsněn…
sHpy00n 07.04.2013 22:26
sHpy00n
Diky za odpoved. V mem pripade bude modul pridelany ke kantce, takze na uchyceni srouby se neda spol… poslední
Jiri.Konrad 14.04.2013 22:16
Jiri.Konrad

Stačí když bude obezděný po stranách tak že zdivo bude zalícované s rámem modulu a dokonale zatěsněné až na rám. Jinak celou toaletu ponesou jen 4 kotevní šrouby a nemuselo by to dopadnout dobře. Nezapoměňte vyplnit i prostor v rámu pod nádržkou. Nádržka se pak přetáhne lepidlem a přesíťuje perlinkou s dostatečnými přesahy. Na závěr se celá obezdívka omítne a může se obkládat. Obezdívka před nádržkou je možná třeba když si budete chtít udělat odkládací sokl nad toaletou ale není nutná.

Diky za odpoved.
V mem pripade bude modul pridelany ke kantce, takze na uchyceni srouby se neda spolehnout vubec. Porobetonove tvarnice na ram se klasicky lepi lepidlem nebo je lepsi neco jineho? Prostor pod nadrzkou taky porobetonem? Videl jsem, ze GEBERIT dodava na vyplneni specialni dil. Jinak srouby a kus pro tlacitka predpokladam zkratit dle potreby.
No bude to zajimave.
Diky

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru