Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nárok na reklamaci čištění světel automobilu

Dobrý den,

minulý rok jsem si nechal při technické kontrole vyčistit kryty předních světel automobilu, jelikož byly "vypálené" od slunce a svítivost nebyla taková (byly do béžova, nebyly hezky průsvitný). Dostal jsem normálně fakturu na cca 1000,- za obě světla. Nyní mám jedno světlo zpátky vypálené a jedno je v pořádku. Nejsem si jistý, jestli mohu nárokovat bezplatné vyčištění daného světla, protože nebyla odvedena dobrá práce na tom jednom světle. Vztahuje se na toto záruka na bezplatné "opravení" stejným způsobem?

díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To "vypalenie" je opotrebenie plastu a jeho vybrusenie a nasledne vylestenie je naozaj len docasne r…
fleg 05.04.2013 11:24
fleg
noo značkovy autoservis to byl,ja tam jsem takovy věrný zákazník a nedám na ně dopustit a radši svěř… poslední
exiton 05.04.2013 19:06
exiton

To "vypalenie" je opotrebenie plastu a jeho vybrusenie a nasledne vylestenie je naozaj len docasne riesenie. Stupen zahmlenia zavisi od toho ako casto sa svieti a od vonkajsich podmienok. Dalsia nevyhoda je, ze sa neda cistit donekonecna a vymena je casom nevyhnutna. Bavime sa vsak o case 10-15 rokov cca.
Narok na reklamaciu sice nemas, ale ta cena sa mi zda prehnana. Spravit dve predne skla trva necelu hodinu a bezna cena byva cca 20 eur (500czk), takze za 1000 sa mi to zda pomerne predrazene. Holt asi znackovy servis;o).
Btw nie je to nic tazke, da sa to spravit aj v domacich podmienkach ak sa s tym chces babrat a kupis si na to prislusne veci (brusna pasta, plstene kotuce a pod).

noo značkovy autoservis to byl,ja tam jsem takovy věrný zákazník a nedám na ně dopustit a radši svěřuji toto auto profesionalum,samozřejme starou fiestu bych dal nejakymu strejdovi na koleno no :-) ale co jsem koukal, tak u nas v oblasti nejlevnější asi 350,- a nebyl to zadny vyhlášeny servis,takze zas takovy rozdíl na jedno svetlo (150,- to se projí na večeři nebo u piva hned) to zas nebyl a zde to je dobrý no. Poprvé se něco nepovedlo a tak jsem chtel vedet jestli se na to neco nevztahuje,a je mi jasne ze to casem bude na výmenu no,spis mi zarazilo ze jedno svetlo (dokonce to u spolujezdce co svítí více) je pořád pěkně čiré. Tak z toho jestli by nešlo neco vykoukat, ze je dělali současne a jedno dobry druhy horší.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru