Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Povinné ručení a změna pojišťovny

O těch 6 týdnech vím. Než ale podám výpověď chci si to předtím pozjišťovat zda vůbec ji má význam nebo smysl podávat. Pokud bych na té změně pojišťovny ušetřil třeba pouze 10 Kč tak to pro mne nemá příliš význam se tím celým vyřizováním zabývat, ale když už by to bylo např. více jak 100 Kč tak nad tím jsem ochoten uvažovat.
Nyní jsem u pojišťovny AXA a na další období po mne chtějí 1549 Kč což je stejně jako jsem platil před rokem když jsem k ním přešel od GENERALI. Podle těch internetových kalkulaček mi ale povinné ručení u AXA vycházi na 1650 Kč což je o 101 Kč více než po mne chtějí. Z toho vyplývá, že o nějaké nevážení si starých klientů v tomto případě asi nejde když po mne chtějí míň než asi po nových klientéch. Je ale otázkou na kolik se dá věřit těm internetovým kalkulačkám.
U Wüstenrot mi to vychází na 1420 Kč ročně a pokud by mi přiznali slevu 10% za 2 a více smluv u nich (mám u mich smlouvu na spořící a běžný účet) tak by to bylo 1278 Kč. Psal jsem jim dnes ohledně toho e-mail s dotazem a tak jsem zvědavý co mi na to odepíšou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny