Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem dřevěná okna

než začneš nadávat na rádoby "ekoteroristy" tak si nejprve něco o správné ekologii zjisti,..dozvěděl by ses spoustu zajímavých věcí, nehlede na to, že více ekologické jsou nakonec i plastová okna než dřevěná ;) stejně tak ti asi uniká spojistost resp. problematiky úspor energií. Pokud o tom víš naprostý kulový, tak se o to prosím neotírej...to už radši nadávej na výrobce pracích a mycích prostředků, to jsou mnohem větší svinstva pro spodní a odpadní vody, jenže to asi sám používáš a proto na to ani nemyslíš... stejně tak určitě jezdíš autem a je to mnohem větší zátěž na životní prostředí než jedna úsporná žárovka. Ve všem hledej vývoj, pokud jsi trochu znalý, tak víš, že v evoluci žárovek předchází úsporná dnešním LEDkám, které patří k top výrobkům ve všech ohledech..

nechce to vždy vidět jen jednu věc, kterou si někde přečteš, nevíš o tom nic a hned na to nadáváš, přitom sám ničíš životní prostředí mnoho dalšími prostředky - šetříš aspon elektrickou energii doma nebo na to kašleš, vzhledem k tomu, že většina enerie je stále založena na uhelných elektránách,tak i to blbé svícení navíc doma znečištuje prostředí, protože o to víc se musí hodit lopat do kotle...takovýdle ubožáčky co o něčem ví maximálně jednu větu a machrujou s tim fakt miluju...

u těch oken také zaleží na destinaci, povětrnostních podmínkách, nutností údržby, mám možnost srovnání stará okna dřevo / nová okna plasty, takze mi neprislusi hodnotit nová dřevěná okna, proto se do dané věci více nemužu vyjadrovat, ale za sebe jsem pro plastová.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny