Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kam se starým sádrošem

jděte už s tímhle do p...zrovne tenhle problém (a hromady jiných) se řeší všude a pořád dokola, nevidím nic zlého na tom to znovu otevřít. Shodou okolností to řeším taky, několik SDK desek a balík cucků vaty.

- V nejbližším sběřném dvoře mě pošlou do háje, protože mám bydliště dva kilometry za cedulí
- ve "spádovém" sběrném dvoře mě do háje nepošlou, protože tam jsou v úterý a v dubnu - mají podobně zvolenou otevíračku jako zdejší pošta, tj. aby je neobtěžovali lidi. Věci, která by člověk chtěl vyhodit, neberou, neb to zřejmě nemůžou sami rozebrat a zpeněžit.

Otázka je - na SD přes plot, do lesa, do komunálu nebo to naložit na vlaník a nechat vesele rozfoukat po vsi při bezstarostné jízdě? Ještě je ve hře zahrada naší milé paní starostky. "Eko" variantu jízdy dál než 10km zcela vylučuji, stejně jako byla principiálně vyloučena varianta "když nejste odsud, můžete si zaplatit podle váhy za uložení" - nejsem dojná kráva ani idiot.

Platím ve městě za obchod každou kravinu, zábor na kytky a podobně (což obecní slouha alias strážník pravidelně kontroluje, co kdybych se opozdil), ale bordel z vlastního bydliště vyvézt nemůžu, protože bydlím o dva kilometry dál. A tam, co odpad pravidelně platím, mi ho nevezmou protože nemá kdo. Takže a ně peču a na SD prostě jezdím úplně mimo otevíračku a házím jim přes plot cokoli, co nepotřebuji. Můžou nadávat, můžou se vztekat, ale když to nejde po dobrém, půjde to holt po zlém. Vata a SDK mají jasného adresáta, byť je to z jeho pohledu možná spam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny