Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako urobyť elektrické štartovanie na dvojkolesový malotraktor?

Mám dvojkolesový malotraktor Kaskad. Teraz je tam štartovanie s špagátom, čo je dosť bľbé, ale už tak som to kúpil. Chel by som to prerobyť na elektrické startovanie zo štarterom.Má niekto nieaký dobrý nápad ako to vyriešiť, alebo nieaké kontkrétné riešenie napr ako to majú aj motori B&S v kosacích trakroroch.
Za dobré nápady Vám vopred ďakujem. Zbytočné múdrovanie nepotrebujem - čo robia niektorý ludia.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nechcem uraziť nikoho, ale na to som povedaľ,že nepotrebujem zbytočné múdrovanie,lebo do teraz nikto… poslední
Gertian 20.02.2013 16:27
Gertian

Nechcem uraziť nikoho, ale na to som povedaľ,že nepotrebujem zbytočné múdrovanie,lebo do teraz nikto mi nepomohol vyriešiť problematiku.Pravda, že dá sa to aj s špagátom naštartovať, ale prečo by to neprerobyť na elektrické štartovanie.Všetké kosacie traktori s motorom B&S majú elektrické štartovanie,už aj malú kosačku som videl s elektrickým štartovaním a aj rotovátor. Má baterku čo potom sa nabíja ako u akuvrtačkách.Tak, že to neni sprosté vymišlanie,ale existujúcí vec ,ale ešte nerozobral som B&S motor s eletrickým štartovaním, a neviem že mechanicky je to ako vyriešený: zotrvačníkom alebo s najakým retazovym prevodom, a aký výkonný štarter tam dať - stačí z motorky popr z štvorkolky, alebo dať tam menší štarter z auta napr z Felícii atď.
PS: Všetko sa dá urobyť. Keď každý by povedal to že dodre je to tak ako je , a načo komplikovať veci,tak by sme ešte stále orali pôdu s koňom a nie s počítačom riadeným traktorom.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru