Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem minicross starter a odpružení

Dobrý den mám minicross a špatně mi startuje motor jinak beži uplně dobře ale startovat jde špatně dost ztěžka oproti minibiku a od kamarada minicrossky a často se stane že škubnu a zastaví se to 10 cm od tsarteru prostě se zasekává často jen 1 to jde a 5 krát nejde dotáhnot dokonce mám koupit nový starter a občas proklouzne odmontoval jsem starter a zjistil to železo o co se to točí je totalně odřené na starteru a jak startuji bez asazení jde to i tak dost těžko oproti memu minibike starteru a ten od minicross jak startuji i vydava divne zvuky takže mám vyměnit starter
?
a ještě neco odpružení mi strašne pruží ma totak být a nebo je hodně opoužívana
Děkuji

:-)

Předmět Autor Datum
Zkus si to po sobě přečíst, než to vybliješ na web.Co vlastně potřebuješ?
iconek 16.02.2013 10:36
iconek
Odnes ten krám hodně daleko! Měl jsem to dřív s kámošem taky a furt se to sralo. Když už jsme vychyt… poslední
Kung Fu Ježek 16.02.2013 11:22
Kung Fu Ježek

Odnes ten krám hodně daleko! Měl jsem to dřív s kámošem taky a furt se to sralo. Když už jsme vychytali motor, tak prasknul rám a pak už to letělo do skříně do sklepa.
Jinak k tvýmu dotazu. Kámošovi se taky takhle stratér zasekával,neřešil to. Vždycky když se zaseknul, tak do toho bouchnul a zase to šlo. Je to ten plastovej nebo hliníkovej? Koupě novýho by problém vyřešila, ale na jak dlouho to nikdo neví. Kdyžtak kup ten hliníkovej, ty plastový se hrozně kroutěj a pak se to o to víc seká.
Odpružení se nastavit nedá, dá se nastavit akorát doraz, aby jsi neštrejchal kolem o vejfuk. Na tlumiči je na to taková matka.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru