Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem cena zateplení podkroví

rád bych se zeptal na orientační cenu zateplení podkroví - jednoduchá sedlová střecha, dvě okna, dva štíty - na kolik kč by zhruba vyšel metr čtvereční (např. při síle 20 cm)? - hledal jsem na netu, ovšem nikde nic (jde mi o to, že díky úrazu si to nemohu udělat sám a musím si najmout "firmu" a nemám představu o ceně a nerad bych se nechal napálit)
děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nejlépe si to udělat sám, já dělal podkroví před 2 lety a rozpočet od 3 firem se pohyboval od 700 00… nový
Vadas 08.02.2013 11:05
Vadas
Vadas, to je opravdu rada nad zlato - spíš na přesdržku. Tazatel píše, že je po úrazu a sám to nezvl… nový
lad 08.02.2013 12:12
lad
Chroustjazz - jen mě napadlo, co příbuzní, kamarádi, rodina? Nakoupit materiál a nějaké maso, pivko… nový
lad 08.02.2013 12:13
lad
chroustjazz, firmy nemají práci, spousta jich sleze s cenou dolů. Bacha ale co Vám nacení a na co ja… nový
milan.cukrar 08.02.2013 12:52
milan.cukrar
děkuji všem..vidím, že je to složitější, nežli jsem si myslel 8¨-) poslední
chroustjazz 10.02.2013 18:58
chroustjazz

Nejlépe si to udělat sám, já dělal podkroví před 2 lety a rozpočet od 3 firem se pohyboval od 700 000,- - 900 0000,-Kč, s přeložením střechy a komplet dokončením včetně podlah a WC. Svépomocí během pátků víkendů a jedné dovolené vybudováno během 7 měsíců a cena za materiál 200 000,-. Pokud je člověk trochu šikovný a nebojí se sem tam zeptat, myslím že s tím není problém. Pokud by jsi měl zájem mohu dodat fotky.

Chroustjazz - jen mě napadlo, co příbuzní, kamarádi, rodina? Nakoupit materiál a nějaké maso, pivko a za víkend je hotovo. S bráchou to tak děláme leta, když už je potřeba dvoje ruce, nebo člověk nemůže.

chroustjazz,
firmy nemají práci, spousta jich sleze s cenou dolů. Bacha ale co Vám nacení a na co jaksi zapomněli, ašak bez dodatků nelze dodělat.
Doporučuji pozvat několik firem (klidně 10) a nechat si udělat návrhy co by se dalo s tímto protorem udělat. Pak konzultovat studie, poté nechat vypracovat konkrétní nabídku. Ne každá levná firma je levná.
Páč nevím nic o Vaší stavbě, ale 20 cm vidím málo do podkroví, vata je klidně 450 Kč za kubík, taky klidně i za 800Kč. Musí být někde vidět cenové rozpětí. Levná firma může udělat levnou práci, avšak případné problémy se prodraží. Třeab máte někde v podkroví úžlabí či nároží? To jsou pak problémy, při dodatečné montáži difuzky...
Hlavně potřebujete někoho, kdo ohlídá, zdali to firma dělá správně.....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru