Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zásah do nosné zdi, žádost o stav.povolení

T06B není typ jádra, ale označení panelového konstrukčního systému jako celku s osovou vzdáleností 3600 mm, nosný panel 150, příčkový 80 mm. Do toho se montovalo i několik variant jader jak se postupně vyvíjely či měnily používané materiály. To jen okrajově.
Montovalo se to opravdu někdy od roku 68 - 69 zkušebně a naplno od roku 72 až do roku 90/91. Těžko tedy můžeme posoudit co konkrétně vadí panu výborovi když neznámě přesnou formulaci posudku ani jeho námitky. Pokud mu jde opravdu jen o ty roky, pošlete ho s lehkou grácií k šípku. 6e jste nesvolali schůzi ale obcházeli jednotlivě také nemusí být rozhodující. Záleží jestli to máte ošetřené ve stanovách družstva nebo ne. Případné patálie tedy mohou vzniknou jen v rámci družstva. SÚ je srdečně jedno jak jste potřebný počet souhlasů získali. Jeho podmínku jste splnili a to je rozhodující. Z mého pohledu vydání stavebního povolení nic nebrání.
Spíše by mně zajímaly "určité podmínky" statika. Je tam ocelový ztužující rám? Divil bych kdyby ne a spokojil se jen s odstupem 40 cm od vnější zdi.

EDIT: koukám že než jsem to nadatloval já, popsal právní problematiku lépe Fortys a řezání už je také vyřešené.. Tak ještě co ten ztužující rám?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny