Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zateplenie - polystyren

Chcem sa spytat, na zatplovanie sa pouziva specoalny polystyren? Lebo klasicky po par rokoch "sublimuje", proste ako keby sa vyparoval . . . Nerad by som mal po x rokoch len skarupinku z fasadneho nateru . . .
Mozno by bol nobasil lepsi, ale projektant navrhol polystyren, je to panelak . . .

Este ad polystyren: pocul som ze si zvyknu vtaky do toho vydobat hniezdo a podobne . . . .

Předmět Autor Datum
no jo "na ptáky jsme krátcí"
qee 08.12.2012 14:49
qee
Lebo klasicky po par rokoch "sublimuje", proste ako keby sa vyparoval To je s prominutím největší "…
rokator 08.12.2012 15:26
rokator
ja niesom stavar, takze len zhanam info . . . osobne sa mi zda lepsi nobasil, ale zase aby sa nedost… poslední
bezradny 08.12.2012 16:30
bezradny

Lebo klasicky po par rokoch "sublimuje", proste ako keby sa vyparoval

To je s prominutím největší "píčovina ze všech píčovin" - naši mají dům zateplený polystyrenem už cca 18 let a představ si, že jim nikde ani kousek toho polystyrenu nechybí. To by mě zajímalo, který debil šíří tyhle bláboly?

Něco jiného je, když necháš ležet kus polystyrenu na zahradě - ano, potom se začne "ztrácet" - vlivem slunečního záření. To ale na polystyren nepůsobí, když je přes něj nataženo ještě lepidlo a finální stěrka.

Co se týče ptáků - máš možnost je plašit, ale moc účinné to není. My bydlíme kousek od lesa, takže v okolí mají dost přirozených hnízdišť a zatím neměli potřebu nám fasádu ochutnávat. Jinak bych je asi střílel...

ja niesom stavar, takze len zhanam info . . .
osobne sa mi zda lepsi nobasil, ale zase aby sa nedostaval do bytu . . . zda sa mi aj priedusnejsi . . ale ked na to naseru nejaku fasadnu omietku, a ta bude nepriepustna, teraz tie nove farebne . . . tak je to uplne jedno . . .

ak by mal este niekto skusenosti, potesilo by . . . akykolvek material na zateplenie, skusenosti . . . pripadne coho sa vyvarovat

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru