Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Už máte nazuty zimní gumy?

Prezul som pred dvoma dnami za 155 ecok...pri prezuvani mi zistili, ze mam jednu gumu zoslahanu na strane (pravdepodobne zla geometria) a kedze som mal typ, co sa uz nevyraba musel som kupit hned dve nove. To potesi.
Inak fakt, ze sa guma moze spravat inak za tepla a inak za studena a ze existuju rozne zmesy gum spochybnovat nebudem a kto tak cini robi bud preto, ze je hlupy a alebo zle informovany. Ale rozumiem, ze rozvijat teoriu gumovej loby je pomerne popularne.
Ono je to nieco podobne ako rozvijat teoriu o velkych rozdieloch medzi vyrobcami pneumatik. Vzdy ma pobavilo, ked mi pri pive kamosi tvrdili, ze si museli kupit drahe Dunlopky alebo ine znackove gumy lebo na nasich Matadoroch by sa im jazdilo zle lebo nie su tak kvalitne.
Jazdim uz 15 rokov vyhradne len domace gumy (pretym 7 rokov rozne znacky) a nemozem na ne povedat kriveho slova a to som ich testoval naozaj hranicne (napriklad 40km/h prejazd 90 stupnovou zakrutou, 90km/h na kruhaci s priemerom 30-40m a pod) a nikdy ma nesklamali. Mozno tie 2x drahsie Dunlopky by vydrzali aj 110km/h na tom kruhovom, na druhej strane 99% vodicov jazdi na takom krubovom objazde tych 40-50km/h a na taketo jazdenie im naozaj stacia domace gumy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny