Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PO Mora 371

Mám PO Mora 371.Dnes sem ji jen naoko vyčistil (vysál vložku od spalin apod.) Když pustím vodu v koupelně (umyvadlo nebo vana) karma "hučí" a je slyšet jaký má tah.Také oheň pěkně hoří.Teče samozřejmě teplá/horká voda.Když pustím teplou vodu v kuchyni voda také teče hodně teplá ale o poznání je slyšet menší tah,i oheň není tak velký.Nevíte čím to může být?V karmě to být nemůže.Kdyby byl problém tam "blblo" by to i při puštění vody v koupelně.Vyčistil sem baterku v kuchyni od kamene.Tada snažil se co to jen šlo.Předtím mi to vůbec karmu nerožlo.Po vyčištění šla baterka daleko líp profouknout.Ne však tak dobře jako studená voda.Může to být ještě tou baterií ? Mám strach aby nebylo něco v trubkách ve zdi.

Předmět Autor Datum
Může to být kdekoliv. Menší odběr vody (= menší díra v trubce, v baterii) znamená menší oheň v karmě…
Filuta 09.10.2012 01:54
Filuta
Mám doma starou pákovku než jsem dával novou do kuchyně.Byla super z.....á.Když už byla nová byl čas…
habin 09.10.2012 10:56
habin
Předpokládám že "PO" je "průtokový ohřívač" a zdrojem energie je plyn. Vzhledem k vašemu náhledu na…
ms 09.10.2012 20:07
ms
Můžete mi napsat proč ste mi to napsal? Jo,je to průtokový ohřívač a zdrojem je zemní plyn,s plynem… poslední
habin 09.10.2012 20:25
habin

Předpokládám že "PO" je "průtokový ohřívač" a zdrojem energie je plyn. Vzhledem k vašemu náhledu na normy a bezpečnost, pak mám podezření na obecné ohrožení, kdy je třeba vyklidit nejméně pětikilometrový perimetr, povolat HZS a plynaře.

Můžete mi napsat proč ste mi to napsal? Jo,je to průtokový ohřívač a zdrojem je zemní plyn,s plynem sem nic nedělal.Tak nevím co mi píšete takovou "blbost".Nakonec,je to vyřešení.Baterii na teplou není stoprocentně průchodná.Může to bý ale i ve zdi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru