Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Myčka neohřívá vodu

Děkuji, děkuji a dílo se opravdu podařilo - myčka svou práci dokončila přesně podle očekávání a otevření dveří po skončení cyklu bylo završeno vychrčením horké páry..... to už dlouho nebylo ;-)
Vůbec se nemusíte omlouvat, že jste se nezmínil o jazýčkových kontaktech, to jsem pochopila, jak tento zámečkový systém funguje a u jednoho konce se mi to povedlo uvolnit rychle, ale druhý konec držel jak přibitý, po těch letech to tam bylo nějak "srostlé" a i když jsem byla přesvědčená, že jazýček jsem pro odemknutí a vytažení zmáčkla, tak drátek s plíškem nešel ven. Máte pravdu, při této titěrné práci se mé ženské hubené prsty docela šikly, nicméně i tak se mi povedlo drátek od plíšku utrhnout... no a pak teprve začalo to správné martirium, jak ho dostat z toho plastového konektoru. Nebudu Vás zatěžovat podrobnostmi, vidět mě nějaký odborník, tak se pobaví, ale dobře to dopadlo a myjeme :-)
P.S.: výměnu relé za sebou máme už dvakrát, poprvé to na nějaké 2 roky pomohlo, když myčka opět přestala mýt v teplé vodě a sušit, tak nás nenapadlo, že by mohla být chyba jinde a rovnou jsme opět nechali přepájet relé - prý bylo v pořádku a "cvakalo" a je pravda, že vadu to odstranilo jen částečně a myčka dokázala oplachovat v teplé jen na 30min program, no a zde začíná můj příběh s tachodynamem :-)

Ještě jednou tedy všem děkuji za rychlé rady a pomoc a ostatním, kteří zde rady teprve hledají, tak držím palce, aby byli úspěšní v opravách!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny