Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Myčka neohřívá vodu

Uff, tak náhradní díl dnes dorazil a myčka prochází testovacím cyklem, spustila jsem automatic a evidentně hřeje, takže snad mohu slavit vítězství... ale tedy, jestli toto byla ta jednodušší operace, tak ještě, že jsem se nepouštěla do té složitější ;-)
Demontáž pravého bočního plechu a následné nalezení umístění tachodynama proběhlo bez komplikací, ale odstranění tachodynama, to byl tedy oříšek - pochopila jsem podle Vašeho perfektního popisu, co odkud vytáhnout, jen provést to v praxi byla práce na několik hodin. Jedna z paciček na žlutém drátku ne a ne povolit, chtěla jsem to stihnout, než se setmí, stejně jsem ale skončila s čelovkou na hlavě a v ruce všemi možnými nástroji, které jsem našla v domácnosti a to počínaje modelářským šroubováčkem, přes tenoučký měděný plíšek konče čalounickým špendlíkem. Čtu si stále dokola Vaší větu "....kontakty se dají lehce uvolnit a vytáhnout...." a stírám pot z čela z toho několikahodinového boje. Snad jsem z tohoto klání vyšla jako vítěz a byl to na dlouhou dobu poslední byl s myčkou 8-)
Takže - ještě jednou VELMI děkuji za podrobnou a perfektní radu a vůbec za celou tuto diskuzi a teď si jdu nalít myslím zasloužené :beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny