Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Myčka neohřívá vodu

Mockrát děkuji za ujištění! Už jsem včera odpoledne psala do uvedeného eshopu a podle PNC kódu mi kompatibilnost potvrdili. Součástku jsem objednala, zítra by tu měla být, tak snad budeme o víkendu už i mýt i na dlouhé programy v teplé vodě a hlavně sušit :-)
Manžel je na služebce, přijede o víkendu, tak ho třeba překvapím, jak se "pochlapím" a opravu zvládnu sama ;-)
Jen mě trochu zarazilo, když jsem se včera v Elektrometalu ptala, jetli nemají nějaký nákres, kde přesně součástka v těle myčky je, tak mi pán napsal, že k ní musím přistoupit zespodu myčku. Radši bych věřila vám - když máte naprosto stejný typ - a doufám, že když myčku vytáhnu a odšroubuji pravý boční plech, tak čerpadlo uvidím někde dole (kde by asi na tom boku jinde mohla být :-D) a výměnu už pak (pochopitelně u myčky odpojené z elektriky) zvládnu.
Tato elegantnější oprava se mi líbí více, přeci jen z té elektrikářské práce mám dost vítr, ani jeden s manželem nejsme elektrikáři, jsme přesně typ lidí, ze kterých servisy žijí a k této "samodomo" akci jsme se uchýlili až ze zoufalství, kdy je místní servis neschopný a myčku by nám odepsal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny