Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Myčka neohřívá vodu

Skvělé, MOC děkuji! Zkusíme někde sehnat tachodynamo, které zmiňujete, už jsem si na GME našla tu malou součástku https://www.gme.cz/ei-transformator-do-dps-hahn-bv-201-0136-1x9 za 76,- , jen se obávám, že ta výměna by nebyla taková hračka. Diskuzi zde jsem projela několikrát a odstříhávání drátů apod. se trochu děsím.
Relé jsme přes známého elektrikáře zvládli vyměnit - my jen demontovali přední panel a odnesli mu to k přepájení (nevlastníme dostatečně titěrnou pájku)

Zkusila jsem také z myčky vydyndat přes servisní režim nějaké hlubší info zmiňované v příspěvku Al2 02.02.2015 23:57 a bod 7: sepnutí ohřevu a 10: spuštění sušení neproběhlo, takže to opravdu vypadá na to tachodynamo.

..... následující krok - jdu schánět součástku ;-) Jen doufám, že jí seženu někde online, tady na našem malém městě "funguje" pouze jeden servis pračky/myčky/lednice v režii letitého, nepříliš ochotného mužíka :-/

P.S.: má to tachodynamo nějaký přesnější název, který bych měla hledat, protože na webu výrobce jsem pod tímto názvem nic nenašla :-(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny