Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Myčka neohřívá vodu

Fotka boku motoru oběh.čerpadla mi přijde OK, důležitější je fotka spodku, z té fotky ale fakt není bohužel nic poznat :"-)

Pokud ten spodek motoru vypadá stejně OK jako bok tedy žádný velký rez (ideálně pokud víš, že tam dovnitř netekla nikdy voda) a motor jako takový bude asi OK, pak vzhledem k "mrtvole" v první větě tvého posledního příspěvku bych to viděl na tachodynamo a jeho výměnu (ideálně, několik set korun) nebo (eventuelně) na ono přidání malého trafa s případným vypnutím pulsního oplachu, diskutované někde výše. To trafíčko by se dalo použít i dočasně (stojí pár korun) pro ověření, že v háji je opravdu to tacho. Ale přijde mi, že to je to tacho.
Myčka vypla ohřev a nechala jet jen ten motor, neb buď nemá dost vody a nepodařilo se v průběhu zahájení oplachu dopustit dostatek, nebo nemá hlášku od tacha, že se motor točí. Projev je stejný = vypnutí ohřevu. Pokud jsi ale vodu kontroloval a byla nad plechy, tak to vidím na tu druhou možnost.
Můžeš (Ty nebo rodiče na dálku) ještě zkusit vypnout to pulsní mytí, to někdy pomůže s problémem s dopouštěním, ale asi spíš to bude to tacho ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny