Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Myčka neohřívá vodu

Díky moc za odpověď.

Jelikož je to myčka mých rodičů, tak se k ní dostanu zítra a vyzkouším, co budu moct a zvládnu.

Měl bych ještě pát dotázečků k jednotlivým bodům:

1- co si představit pod pojmem kompletně odstrojit pravý bok? nestačí jen tedy krycí boční plech (viz foto pbok.jpg)
Mám připravené zrcátko na teleskopické tyči, kterým bych se zkusil podívat pod to čerpadlo. Nebude to stačit? asi uvidím až na místě:)
Vodu, co je hnána čerpadlem nahoru jsem viděl jen v té matné bílé plastové trubce při odstrojení pravého plechu. Zkusím tedy juknout, zda je napěněná či kalná.

2- kyselinu bych mohl zvládnout. přeci bych měl blbý dotaz, jak poznám při tom intezivním mytí (nejteplejším), že se zahájil teplý ohřev? Mají režimy nějakou posloupnost? Nebo to nějak vysondovat multimetrem?

3- zkusím proměřit buď odpor nebo to střídavé napětí. Odpor tedy před spuštěním programu, to je jasné, a po tom teplém ohřevu tedy vypnout myčku a měřit? je tedy vhodnější měřit spíše to napětí, že nemusím vypínat myčku? chápu to správně? jinak trafíčko hahn 230V/9V se dá sehnat, to by nebyl problém

K tomu bodu P.S. Nedíval jsem se v tom servisním modu po napouštění do myčky:( Po bodu č.6 v tom diagnostickém modu tedy juknout do myčky a voda by měla dosahovat až po okraj spodního plechu, pokud ne, tak tedy dolít a pak juknou na oběhové čerpadlo, zda to vytlačí nahoru?

Díky moc.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny