Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Řídicí jednotka Opel Vectra B - kolik přibližně stojí?

Prošmejdit "všechny ! " pojistky, tím bych začal.Zkouknout konektory k ŘJ, na IMO kroužku kolem spínací skřínky.Pak přijde práce pro diagnostiku.Oni se ti v servise vyserou na nějaký zkoumání a hledání závady.Pokud se nejde spojit s ŘJ přes originál konektor, jde se napojit i jinak.Ale to ti v OPLU neudělají.Najdi si nějaký menší neorigo servis a zkus to tam.
Jak se píše nademnou, v autě bývá i několik řídících jednotek, od airbagu počínaje, přes komfortní a konče u motorové.Stejně jako pojistkové skříňky.Další dvě můžou být v motorovém prostoru.

Jak popisuješ, kontrolka motoru nesvítí, motor točí, ostatní kontrolky zhasínají jak mají, zaměř se teda na ten imobilizér.Je škoda že nemáš druhý klíč a nemůžeš to zkusit, jestli není závada v klíči.Ještě je pak možnost imobilizér vyřadit, nejde to ovšem u všech aut.A málokterá firma to umí.Znám jedny borce z Prahy, ke kterým jsem vozil auta na opravy jednotek, budíků, chiptuningu atd.Ti opravdu umí skoro nemožné a zázraky do tří dnů.Jenže si nechají taky pěkně zaplatit.To víš, jenom blbý software co musí dokupovat stojí pár set tisíc.Hardware nepočítaje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny