Předmět Autor Datum
No jde to několika způsoby. Tak např. vyvařit autogenem, vybrousit,přelakovat. Nebo z vnitřní strany…
Matyas xl 06.08.2012 20:45
Matyas xl
Nemáš-li možnost to vyvařit (nejjednodušší), pak malé díry můžeš vytmelit ze spoda polyesterovým tme…
Filuta 08.08.2012 01:44
Filuta
Kup si Eprosin T30.Napatlej to na kousek skelné tkaniny, v případě nouze třeba na kus pytle a připlá… poslední
Henessy 08.08.2012 14:09
Henessy

No jde to několika způsoby. Tak např. vyvařit autogenem, vybrousit,přelakovat. Nebo z vnitřní strany COčkem přibodovat záplatu a z vnější strany to vytmelit něčím takovým tmely.htm a zas vybrousit a přestříkat. Nebo tu díru vylaminovat. To znamená z vnitřní strany to něčím ve tvaru blatníku vypodložit a z vnější strany klasický laminát se tkaninou. Po vytvrdnutí dát ještě 1 vrstvu tkaniny a pryskyřice z vnitřní strany. Tady je to náročnější v konečném broušení do stracena z vnější strany tak, aby to nebylo vidět. Při používání pryskyřic je ve všech případech potřeba vybroušení až na holý kov a důkladné odmaštění. Vše co je rezaté tak pryč.

Nemáš-li možnost to vyvařit (nejjednodušší), pak malé díry můžeš vytmelit ze spoda polyesterovým tmelem se skelným vláknem třeba tady, zkamení do patnácti minut a lze ho po té době brousit. Dorovnat nahoře tímtéž tmelem ale bez skelných vláken. Větší džuznu vylaminovat zespoda (skelná tkanina nacucaná epoxydem, dvě vrstvy šikmo přes sebe). Zvrchu opět vyrovnat polyesterovým tmelem. Obrovskou ďouru, kdy z blatníku zbyla jen vzdálená vzpomínka nahradit novým blatníkem. V každém případe pak zevnitř důkladně natřít Přítelem motoristy. .

Kup si Eprosin T30.Napatlej to na kousek skelné tkaniny, v případě nouze třeba na kus pytle a připlácni z vnitřní strany.po zatvrdnutí můžeš přepatkat ještě jednou vrstvou a i zarovnat z vnější strany.Po ztvrdnutí obrousit, osmirkovat a zerovnat běžným tmelem na auta.vyhladit nastříkat.Malá dírka- v místě díry kladívkem udělat dolík, ten pak zatytlat Eprosinem do roviny.na díravou podlahu jde přilepit Eprosinem kus plechu a postup dál viz výše.....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru