Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sada reproduktoru do auta

Zdravim,

mam hondu civic ´93 a potreboval bych poradit pri vyberu nejakeho setu reproduktoru. Ve znackach se vubec nevyznam a rad bych, aby mi nekdo zkusenejsi poradil. Rad bych bez "sabaec" a aby se cena pohybovala nekde kolem, no, proste zlaty stred :))

Diky vsem.

Předmět Autor Datum
To by bylo potřeba vědět, jestli to má přípravu na reproduktory, na jaký průměr (doladit se to dá, a… poslední
Potkan007 13.07.2012 23:30
Potkan007

To by bylo potřeba vědět, jestli to má přípravu na reproduktory, na jaký průměr (doladit se to dá, ale ne o půl metru), jestli přední, nebo i zadní, nebo snad vymlacovač mozku do kufru a zesilovač k tomu (nejdražší varianta, potřebuješ zesilovač, potáhneš kabel od rádia a kabel od baterky), jestli tam už je rádio a jaké. Možná budeš muset natahovat kabely, to nezávidím, prošel jsem si tím. A hlavně co je "zlatý střed". Jestli ono se to do tak starého auta vůbec vyplatí montovat. Dva zadní reproduktory Sony, spíš low-end, mě vyšly na 1100 a 10 metrů kabelu za 300 k tomu. Kabely mi trvalo natáhnout celé odpoledne, dělal jsem si to sám a cestu pro kabel jsem musel vymýšlet (navíc ve Fabii se rozšroubovává půlka přístrojovky), takže nepočítám práci. Pokud budeš měnit ve dveřích, tak sundat kličky od oken a potahy je o nervy.
Moc peněz bych do toho nevrážel, kamarád to vyřešil u auta z 93 levně, do kufru si dal reproduktory od gramofonu i s ozvučnicí a platil jenom kabel a přední repro do dveří.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru