Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem týden vypnutý mrazák plný jídla

Prosím poradíte někdo? Vrátili jsme se z dovolené a přivítal nás příšerný zápach zkaženého masa a ostatních potravin, mrazák a lednice byly týden bez elektřiny. větráme, mrazák jsme umyli několikrát octovou vodou, byl vypnutý, dali jsme dovnitř jedlou sodu na talířek, ocet v misce i citrony, nic moc nepomáhá. Ted jsem ho zkusila zapojit a zavřít, mrazí, uvnitř už to tak strašné není, ale opět se line zápach po celém domě. Nevíte si někdo rady prosím? Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Měli jsme podobný případ asi před pěti lety. Udělali jsme vše možné, od Sava, sody přes různé doporu…
docent 09.07.2012 23:42
docent
No nestrašte, mrazák je téměř nový, máme ho chvilku, vyhazovat se nám ho tedy nechce.(((
danda1 10.07.2012 08:25
danda1
Při převozu se do lednice dostal potkan a následně tam pěkně zasmrděl. Veškeré mytí, včetně Sava, pr… poslední
kejki 12.07.2012 00:32
kejki

Měli jsme podobný případ asi před pěti lety. Udělali jsme vše možné, od Sava, sody přes různé doporučené roztoky a efekt skoro nic. Nejvíce pomohly zapálené sirné knoty. Těmi se dezinfikují sudy. Je to potřeba udělat několikrát po sobě při zavřených dvířkách. Dokonalé to ale nikdy nebude. Přesto,že nám doma se zdálo, že je po problému, známí, kteří přišli na návštěvu stále trochu smrad cítili. Nakonec skončil jako druhý ve sklepě. Do zatavených sáčků se nic nedostane a bylo po problému.

Při převozu se do lednice dostal potkan a následně tam pěkně zasmrděl. Veškeré mytí, včetně Sava, prostředků s kys. fosforečnou, čpavkový čistič - nic nezabralo dost. Ale když rok stála na vzduchu, tak nakonec je to dobré. Věřte, že máloco drží pachy jako plasty.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru